NBE 1000

Skin Rejuvenation Treatment

Upplev succémetoden för hudföryngring

NBE 1000 är en banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur. Den professionella behandlingen utförs av auktoriserade hudterapeuter.

NBE 1000 upplevs som en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE 1000 är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system.

Nannic NBE 1000 easehud

Nannic NBE 1000  75 min | 1435 kr

Dubbelrengöring, ansiktsvatten, peelingmask, behandlingsserum, NBE 1000, peel off alginatmask, avslutande specialkräm. Endast produkter från Nannic används genom hela behandlingen. I första behandlingen ingår konsultation.

5-kort 6232 kr (10% rabatt, 1246 kr / behandling).

För bästa resultat rekommenderas en kur på minst 5 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum. För bestående resultat rekommenderas minst 1 underhållsbehandling var 3:e månad. Behandlingarna kan utföras året om, även i samband med sol.

NYHET!

Uppgradera till Excellence Serum som tillval. Tre gånger så effektivt.

Hur går det till?

NBE 1000-behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden. Efter detta masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp av ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

Vad händer i huden?

Tillväxten av nya celler stimuleras, produktionen av kollagen och elastin ökar, fukthalten i huden ökar, hudens absorbtion av aktiva ingredienser ökar, minskar porernas storlek, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar strukturen på bindväven, dränerar lymfsystemet, stimulerar fettförbränningen, ger förbättring i muskulaturen, minskar antalet fria radikaler.

Behandlingsområden:

Rynkor
Linjer
Slapp hud
Dubbelhaka
Tunga ögonlock
Mörka ringar och/eller påsar under ögonen
Ytliga blodkärl och/eller Rosacea
Acne
Ärr
Pigmentering

Nannic NBE 1000 Kropp  20 min | 535 kr

Priset och tiden kan behöva anpassas beroende på behandlingsområdets omfattning.

Celluliter
Överflödigt fett
Bristningar
Spända muskler
Lymfdränage

För vem är behandlingen lämplig?

Behandlingen med NBE 1000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer så som graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation i behandlingsområdet.

Vad är det förväntade resultatet?

I ansiktet är det i många fall möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster. Vid acne eller rosaceabehandling är det ibland möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3–5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.

På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (bristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.

När ser man det slutgiltiga resultatet?

Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5–10 gånger i ansiktet och 10–20 gånger på kroppen.

Hur länge förväntas resultatet att hålla?

Resultatet kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre resultat. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera.

Nannic NBE 1000